Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Να τον φέρουν πίσω!

Τελικά (και σε συνέχεια της πρωινής μου ανάρτησης "ΞΥΠΝΗΣΤΕ", ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά του Μαντέλη, από την εισαγγελία εφετών, για ξέπλυμα μαύρου χρήματος...
Η δίωξη όμως ασκήθηκε στις 15:00 η ώρα, αφού είχε... πετάξει το πουλί για Μπακού μεριά...
Κάτι σε Χριστοφοράκο θυμίζει αυτό...
Κατά την ταπεινή μου γνώμη αυτό αποτελεί μέγα κόλαφο για την εξεταστική επιτροπή, που άφησε τον τύπο να φύγει σαν κύριος... Και κατά δεύτερο λόγο κόλαφο και για τη δικαιοσύνη.
Αν δεν τον φέρουν πίσω, τότε το μόνο που έκαναν, είναι να δώσουν ακόμα ένα γερό κτύπημα στην αξιοπιστία του πολιτικού μας συστήματος συλλήβδην...
Επιμένω: μας περιμένει χάος με όλα τούτα...
Κ.Λ.

2 σχόλια:

Άτακτος Λόγος είπε...

Κώστα φοβούμαι ότι είναι πια πολύ αργά. Δεν ξέρω αν η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής και η Εισαγγελία είναι υπόλογες για εγκληματική αμέλεια ή για υπόθαλψη εγκληματία. Γεγονός είναι ότι μ'αυτά και μ'εκείνα δικαιώνονται όσοι ζητούν "να καί το μουρδέλο η Βουλή῾ Κι αυτό είναι το χειρότερο.

Γιάννης Χρυσοβέργης

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι γύρισα, και όπως καταλαβαίνεις Κώστα δε την γλιτώνεις με τίποτε, για την καθηερωμένη συνάντηση.Κατά τ΄άλλα διαβάζοντας την προηγούμενη ανάρτησήσου, με απασχολεί-όχι μόνο εμένα- όχι πότε τα άρπαξε ο Μαντέλης, αλλά οτι τα άρπαξε.
Ωστόσο, πως τα καταφέρνουν όλοι αυτοι οι λογομάγειροι του εκμαυλισμένου πολιτικού μας συστήματος και τις κακόηχες εκφράσεις όπως ''μίζα'' να τις μετ'ονομάζουν προεκλογική χορηγία, μόνο ο φαυλοκρατούμενος εσμός των αετονύχιδων του ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να το σκεφτεί.
Χαράλαμπος