Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ;

Τα χαράματα της Κυριακής οι ομάδες κρουσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δολοφόνησαν έναν Ιρακινό μετανάστη σε μια κλιμάκωση της στρατηγικής του τρόμου, που εδώ και χρόνια εφαρμόζουν.
Περισσότεροι από 200 άνθρωποι έχουν νοσηλευτεί του τελευταίους τρεις μήνες, μετά από τις «περιποιήσεις» των ομάδων κρούσης των νεοναζί.
Κι όλα αυτά με την κυβέρνηση να παρακολουθεί απαθής το «θεάρεστο έργο» τους και την Αριστερά σε μακάρια αδιαφορία. Όπως ακριβώς, ενενήντα χρόνια πριν, στη Γερμανία.

Η δολοφονία τα χαράματα της Κυριακής ενός ιρακινού μετανάστη, στην είσοδο ενός ιδιωτικού χώρου προσευχής Μουσουλμάνων πέρασε στα ψιλά των περισσότερων εφημερίδων. Άλλωστε το θύμα είχε «λάθος θρησκεία» και «λάθος εθνικότητα».
Η μοναδική εφημερίδα που έδωσε έμφαση στο θέμα, ΤΑ ΝΕΑ, αποφεύγει να κάνει την παραμικρή αναφορά στην τρομοκρατική δραστηριότητα των ομάδων κρούσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που, στο τελευταίο τρίμηνο, έχει στείλει στα νοσοκομεία περισσότερους από 200 ανθρώπους, μεταξύ αυτών και το Δήμαρχο Κορίνθου.
Το σκηνικό είναι πάντα το ίδιο. Μια ομάδα πέντε - δέκα μοτοσικλετιστών, με μαύρες μπλούζες στις οποίες αναγράφεται με τεράστια γράμματα «Χρυσή Αυγή», επιλέγουν μεμονωμένα θύματα , νυχτερινές κυρίως ώρες. Εξαίρεση αποτελεί η επίθεση στο Δήμαρχο Κορίνθου, την οποία πραγματοποίησαν οι σωματοφύλακες του βουλευτή Κορινθίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, παρουσία του τελευταίου φυσικά.
Οι ίδιοι άνθρωποι, εισβάλλουν μαζικά σε καταστήματα όπου εργάζονται μετανάστες, και, με την απειλή της καταστροφής του καταστήματος, υποχρεώνουν τους καταστηματάρχες να απολύσουν τους μετανάστες υπαλλήλους τους και να προσλάβουν Έλληνες, τους οποίους φυσικά υποδεικνύουν οι ίδιοι.
Όλον αυτό τον καιρό, δεν έχει συλληφθεί ούτε ένας δράστης αυτών των τρομοκρατικών επιθέσεων, παρά το γεγονός ότι αυτές συμβαίνουν σε περιοχές που η παρουσία της Αστυνομίας είναι τουλάχιστον αυξημένη.
Είναι προφανές ότι η στρατηγική του τρόμου έχει κλιμακωθεί και, στο προσεχές διάστημα, θα κλιμακωθεί ακόμα περισσότερο. Τους ξυλοδαρμούς και τις απειλές θα τους αντικαταστήσουν οι δολοφονίες.
Οι μαθητές του Γκαίμπελς έχουν επιλέξει ως αποδιοπομπαίο τράγο τους μετανάστες. Πριν από αυτούς, τα ΜΜΕ και οι κυβερνήσεις είχαν προλειάνει το έδαφος. 
Οι δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου περί «υγειονομικής βόμβας», την οποία δήθεν συνιστούν οι μετανάστριες οροθετικές εκδιδόμενες γυναίκες - το γεγονός ότι, στο διάστημα τουλάχιστον που η Αστυνομία ανακοίνωνε τις εθνικότητες των οροθετικών εκδιδομένων γυναικών, το 70% από αυτές ήταν Ελληνίδες δεν είχε σημασία για τον κ. Λοβέρδο - δε διαφέρουν σε τίποτα από τις ψευδείς ανακοινώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που αποδίδουν τις πυρκαγιές του καλοκαιριού σε εμπρησμούς με δράστες μετανάστες (κι ας ήταν Έλληνες οι περισσότεροι συλληφθέντες για εμπρησμό εξ αμελείας).
Κι όπως στη δεκαετία του '20, κάθε μέρα και περισσότεροι Γερμανοί πείθονταν ότι «για όλα φταίνε οι Εβραίοι», έτσι και σήμερα στην Ελλαδα, κάθε μέρα και περισσότεροι Έλληνες θα πιστεύουν ότι «για όλα φταίνε οι μετανάστες». Και φυσικά στη συνέχεια θ' ακολουθήσουν οι «κομμουνιστές», οι «μασόνοι» και ο «διεφθαρμένος κοινοβουλευτισμός».
Είναι επίσης δεδομένο ότι από την κυβέρνηση, τα κόμματα που την απαρτίζουν και από τα ΜΜΕ δεν πρέπει να περιμένουμε κάποια σοβαρή αντίδραση. Οι άνθρωποι αυτοί «συγκινούνται» από τη δολοφονία ενός μετανάστη,  αλλά την αμέσως επόμενη στιγμή, θα προσπαθήσουν με τους Ξένιους Διες τους να συγκαλύψουν την αντικοινωνική τους οικονομική και φορολογική πολιτική, γεμίζοντας τα δελτία ειδήσεων με τηλεοτικά πλάνα που επιδεικνύουν - δίκην ρωμαϊκού θριάμβου - εκατοντάδες συλληφθέντων «λαθρομεταναστών».
Αντίδραση σε αυτή τη βαρβαρότητα μπορεί να υπάρξει μονάχα από την Αριστερά. Με την προϋπόθεση ότι η τελευταία θα συνειδητοποιήσει την ανάγκη να εγκαταλείψει τη νιρβάνα της κ,αι θα αποφασίσει να είναι παρούσα, με δικό της λόγο και διεκδικήσεις, εκεί που οι άνθρωποι υποφέρουν: στις γειτονιές. 
 Και κυρίως, χτίζοντας δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης χάρη στα οποία θα απαλύνεται η φτώχεια, θα αποφεύγουν οι άνθρωποι την έσχατη εξαθλίωση της ζητιανιάς, θα ατενίζουν με αισιοδοξία το αύριο μέσα από τη διατήρηση της αξιοπρέπειάς τους σήμερα.
Αν αυτά δε συμβούν, σε λίγους μήνες κείμενα σαν κι αυτό δε θα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η οργανωμένη τρομοκρατία των νεοναζί θα έχει αποδώσει καρπούς. Από κει και πέρα η κατάληψη της εξουσίας κι η μετατροπή της ελλάδας σε ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης θα είναι μια τυπική διαδικασία.

Γιάννης Χρυσοβέργης

Υ.Γ. Γνωρίζω ότι πολλοί που θα διαβάσουν αυτό το κείμενο θα το βρουν «υπερβολικό». Μακάρι να έχουν δίκιο.

1 σχόλιο:

Kostas Skordoulis είπε...

Συμφωνώ πλήρως με τις εκτιμήσεις σου.