Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Μπράβο Giorgo!

Ο κύβος ερρίφθη!
Οι Ελληναράδες κι άλλοι κατακαημένοι ας πάνε στην κάλπη με το πραγματικό δίλημμα ανά χείρας κι ας ψηφίσουν τι επιτέλους θέλουνε: Ευρώ και Ευρώπη, ή δραχμή και Μισίρι;
Όλα τα άλλα είναι μπαρούφες!
Για να μην παριστάνει ο καθένας τον ανεύθυνο κριτή των πάντων και για να τελειώνει μια και καλή η παραμύθα με τις ατελείωτες καταλήψεις, απεργίες, μούντζες και άλλα νεοελληνικά ευτράπελα αίσχη.
Alea jacta est! και για τους ευρωπαίους συμμάχους και φίλους μας. Για την Μέρκελ, που παριστάνει τη Θάτσερ, το Σαρκοζί, που παριστάνει το Λουδοβίκο το ΙΔ΄ και για τους τραπεζίτες της ΕΚΤ. Για τον «προβοκάτορα» Σόιμπλε και για τη Λουθηρανική ηθική του. Ας πάρουν κι αυτοί σοβαρά τις ευθύνες που τους αναλογούν κι ας μην ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα!
(Εκτός κι αν πριν προλάβουμε να ψηφίσουμε, οι Ελληναράδες καταφέρουν με τερτίπια να ρίξουν την κυβέρνηση, οπότε θα είναι σα να ψηφίσαμε ένα τεράστιο ΟΧΙ, από δω ίσαμε το Βερολίνο…)
Μπράβο Giorgo!
(Διαθέτεις cohones!)
Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν!
Κ.Λ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να αποτολμήσω μια πρόβλεψη, όσο ακόμα "τρέχουν" τα γεγονότα:
--Δημοψήφισμα μπορεί να προκηρυχτεί για "εθνικούς λόγους", μετά από αίτημα της απόλυτης πλειοψηφίας των βουλευτών.
--Αυτό το 151, εκτιμώ πως δεν το εξασφαλίζει ο πρωθυπουργός, αν λάβουμε υπόψη τις πρώτες διαρροές και διαφοροποιήσεις (Αποστολάκη, Β. Παπανδρέου).
--Ως εκ τούτου, ο πρωθυπουργός υποχρεώνεται, εκών άκων, να προχωρήσει στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών, που θα γίνουν είτε με την παρούσα κυβέρνηση είτε με μια υπηρεσιακή κυβέρνηση συνεργασίας.

Οψόμεθα...

Γιώργος

Άτακτος Λόγος είπε...

Αν διάβαζε ο Σόιμπλε ότι του προσάπτεις λουθηρανική ηθική είτε θ' αυτοκτονούσε, είτε θα έβαζε να σε σκοτώσουν. Τέτοια προσβολή σε φανατικό καθολικό! Α, πα,πα, πα,πα!

Γιάννης Χρυσοβέργης